Rondje André Hazes 'LIVESTREAM'


2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Een mooi moment om weer stil te staan bij deze legendarische zanger. De muziek van onze volksheld verbroedert,verenigt, biedt troost en zorgt voor saamhorigheid door alle lagen van de bevolking heen. In normale tijden zouden we samen kunnen komen om dit te vieren. Terwijl we juist in deze tijd meer dan ooit behoefte hebben aan een gezellig avondje meezingen en samen een biertje drinken. Nu komt de muziek van Hazes bij jou thuis.


Via een livestream kun je zien hoe 19 artiesten vanaf diverse iconische plekken de hitsvan André Hazes zingen. Hierna volgt een live concert vanuit  'Het Concertgebouw' in Amsterdam. Je hoort en ziet doorgewinterde artiesten, maar ook de nieuwe generatie muzikanten die zijn muziek coveren. Maar ook verrassende artiesten die je misschien niet zo snel zou koppelen aan André Hazes zullen het podiumbetreden om deze avond alleen maar specialer te maken.


Doe mee en meld je als Lavivo lid aan voor slechts 5 euro!


Aanmelden is exclusief mogelijk voor Lavivo-leden en kan t/m zondag 21 februari. Je ontvangt dan uiterlijk 26 februari per mail een unieke code en de bijbehorende link naar de livestream. Met deze code kun je de livestream van Een Rondje Hazes op 1 device tegelijk bekijken.


Datum: zaterdag 27 februari a.s.
Tijd: 19.30 uur start het voorprogramma en om 20.00 uur start de liveshow

VERMELD BIJ JE AANMELDING JE PRIVÉ EMAILADRES.


Je gegevens worden na toezending van de link verwijderd in verband met de privacy.


 





Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 22 feb 2021 00:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.