JuBi-loop

Activiteit heeft plaats gevonden op woensdag 27 september 2023 18:00

JuBi-loop 

 

JuBi-loop vanaf het Scheveningse strand

De personeelsverenigingen van de ministeries JenV en BZK organiseren woensdag 27 september de jaarlijkse JuBi-loop. Dit jaar kunnen ook Lavivo-leden deelnemen aan dit (hard)loop evenement, dat al jaren een succes is bij JenV en BZK!

Bij de JuBi-loop kun je kiezen uit 5 km wandelen, 5 km of 10 km hardlopen. De loop start om 18.00 uur vanaf het strand bij beachclub Oscars en brengt je via de duinen naar het bos van Meijendel, waarna je via het strand weer terugkeert richting Oscars. Voor de hardlopers wordt de loop aangeboden in wedstrijdvorm.

Deelname aan de JuBi-loop is gratis voor Lavivo-leden en maximaal één introducee. 

Optioneel kun je voor € 10,00 p.p. (normaal € 15,00) gezellig blijven eten. Na de loop is er een buffet met pasta met kip en groenten, salade en stokbrood. Er is ook een vegetarische variant. Drankjes zijn voor eigen rekening. 

 

Datum: woensdag 27 september  
Tijd: vanaf 17.30 uur 
Waar: Beachclub Oscars, Gevers Deynootweg 205 Den Haag (Scheveningen)

Oscars beschikt over douches en een zwembad. Het is daarom handig om een handdoek en eventueel zwemkleding mee te nemen.
Geef bij aanmelding aan welke afstand je loopt, of je mee eet en zo ja of je vegetarisch eet of andere dieetwensen hebt. 
Aanmelden voor de JuBi-loop kan tot uiterlijk 24 september.



Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.