E-chopper Tour

Activiteit heeft plaats gevonden op woensdag 12 juli 2023 15:00

E-chopper Tour

 

Stap op woensdag 12 juli met je collega’s van EZK/LNV mee op de e-chopper Adventure Tour. Vanaf de Hoeve Kromwijk in Zoetermeer rij je rechtstreeks het Buytenpark in waar de skischans van SnowWorld al recht voor je uit prijkt. Vanaf deze weg ga je de polders in richting Stompwijk en vervolgens maak je via de A4 een oversteek naar het mooie Vlietland. Hier bij het hippe restaurant Waterfront  trakteert Lavivo jou op een heerlijk drankje en bittergarnituur, waarbij je intussen vanuit je loungebank uitkijkt over het water. Via het Vlietland rijd je vervolgens richting Leidschendam om door de zeldzame vogelrijke Driemanspolder weer terug te keren bij Hoeve Kromwijk.

Hoe kom je er?

Neem vanaf Den haag CS de Randstadrail richting Zoetermeer, lijn 3 en 4 en stap uit bij Voorweg Laag. Vanaf dit puntloop je in pakweg 15 minuten naar Hoeve Kromwijk op de Voorweg 133. Vanaf Leidschenveen kan je ook bus 30 pakken en uitstappen bij halte Westerpark. Vanaf hier is het nog een kleine 5 minuten lopen naar Hoeve Kromwijk.

Als Lavivo lid betaal je voor de E-chopper tour inclusief bittergarnituur geen € 50,-, maar de speciale prijs van €35,-! Het is mogelijk maximaal één persoon te introduceren voor dezelfde prijs.

 

Datum: Woensdag 12 juli 2023
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Hoeve Kromwijk, Voorweg 133 Zoetermeer
Kosten: Normale prijs € 50,-  /  Lavivo-leden + (max. 1) introducé € 35,- p.p.*
Deelnemers: minimaal 6, maximaal 15 personen

Mocht je niet in het bezit zijn van een rijbewijs dan verruil je de E-Chopper voor een Fat-bike.  

Inschrijven kan tot  7 juli a.s. 09.00 uur.
Kosteloos annuleren ná donderdag 15 juni is niet mogelijk.

 

*Let op: de eerste introducé mag deelnemen tegen de kortingsprijs, de overige introducés betalen de normale prijs. Bij direct lid worden van Lavivo mag een overige introducé alsnog voor de kortingsprijs deelnemen.

 

 


Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.