Bezoek aan de Vlindertuin incl. lunchpakket

Activiteit heeft plaats gevonden op zaterdag 17 juni 2023 10:15

Bezoek aan de Vlindertuin, inclusief lunchpakket

 

Vlinders aan de Vliet te Leidschendam is sinds maart 2006 een overdekte tuin met tropisch klimaat. De expertise en kennis over vlinders, tuin en natuur liggen bij de eigenaar Jan Kienjet. De 1600m2 oude kas heeft hij omgebouwd tot een ware jungle-vlindertuin met hierin honderden vlinders, vele kleine zaad etende vogels, waterdieren zoals vissen en schildpadden en natuurlijk vele bijzondere planten en bloemen.

Je wordt ontvangen met koffie/thee of fris en appelgebak met slagroom. Jan zal persoonlijk uitleg geven en natuurlijk is hij er ook om allerlei vragen te beantwoorden. Daarna loop je de tropische tuin in om deze te bewonderen.
Vergeet je fototoestel niet mee te nemen.

Bij de uitgang ontvang je een lunchpakket (2 bolletjes, krentenbol, melk/sap, appel/banaan, snoep. Geef je keuze door bij de inschrijving) om tijdens een wandeling door Landgoed De Horsten of Duivenvoorde te genieten.

 

Datum: Zaterdag 17 juni 2023
Tijdstip: 10.15 – 12.30 uur
Locatie: Vlinders aan de Vliet, Veursestraatweg 195A Leidschendam
Kosten: Normale prijs € 20,50  /  Lavivo-leden + (max. 1) introducé € 12,50 p.p. *
Deelnemers: minimaal 10, maximaal 20 personen


Inschrijven kan tot donderdag 15  juni 09.00 uur.
Kosteloos annuleren ná de sluiting van de inschrijftermijn is niet mogelijk.

 

*Let op: de eerste introducé mag deelnemen tegen de kortingsprijs, de overige introducés betalen de normale prijs. Bij direct lid worden van Lavivo mag een overige introducé alsnog voor de kortingsprijs deelnemen.


Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.