Kokedame workshop *online*

Activiteit heeft plaats gevonden op donderdag 4 november 2021 19:30


Workshop *online* Kokedama's - Japanse planten kunst


Britt van 'Vang je droom' , bekend van o.a. de flessentuin en Kesbeke lamp heeft voor dit najaar een hele leuke workshop.

Stijlvolle herfstdecoratie met Kokedama's ! 

Kokedama is een Japanse Bonsai-stijl en is erg populair in Japan. Het is een Bonsai-techniek waarbij de wortels van de plant in een bolletje mos groeien. Kokedama betekent dan ook letterlijk mosbal. Tijdens de online workshop maak je 2 prachtige 'plantenballen' gebaseerd op deze Japanse Bonsai-kunst. Britt van ‘Vang je droom’ laat je zien hoe je een de Kokedama maakt én vertelt je hoe je de planten het beste kunt verzorgen. Wil je de Kokedama's een hersfttintje geven? Gebruik dan het gekleurde touw en wikkel het lichtje om de mosbal! (wanneer de planten goed worden verzorgd kunnen ze lang mee gaan!)In de box zit alles wat je nodig hebt om 2 Kokedama's te maken. Je kunt ervoor kiezen om de Kokedama's op een schaaltje te zetten of op te hangen. In de box zit:- 2x medium plant ( bijv. blauwvaren, nestvaren, krulvaren, epipremnum, hertshoornvaren) Britt bestelt de planten die op dat moment het verst te verkrijgen zijn.- bonsaigrond- akedama- spaghnum mos- plat mos- touw (verschillende kleuren voor eigen effect)- handschoentjes- 2x Sfeerlichtje - 2x macramé hanger 
Het enige wat je nodig hebt is een redelijke kom waar je met je beide handen iets in kunt kneden.
Lavivo lid 30 euro. Max. 1 introducee 30 euro.

De workshop vindt online plaats via Zoom. LET OP! Vermeld bij je inschrijving je privé emailadres. Zoom ondersteunt je zakelijke emailadres NIET.
De workshop gaat door bij minimaal 9 inschrijvingen. Inschrijven kan tot donderdag 21 oktober 09:00 uur.


Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk donderdag 21 oktober 09:00 uur.

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.