E-chopper Tour

E-chopper Tour

 

Stap op woensdag 3 juli met je collega’s van EZK/LNV mee op de e-chopper Adventure Tour. Vanaf de Hoeve Kromwijk in Zoetermeer rij je rechtstreeks het Buytenpark in waar de skischans van SnowWorld al recht voor je uit prijkt. Vanaf deze weg ga je de polders inrichting Stompwijk en vervolgens maak je via de A4 een oversteek naar het mooie Vlietland. Hier bij het hippe restaurant Waterfront trakteert Lavivo jou op een heerlijk drankje en bittergarnituur, waarbij je intussen vanuit je loungebank uitkijkt over het water. Via het Vlietland rijd je vervolgens richting Leidschendam om door de zeldzame vogelrijke Driemanspolder weer terug te keren bij Hoeve Kromwijk.

Hoe kom je er?

Neem vanaf Den haag CS de Randstadrail richting Zoetermeer, lijn 3 en 4 en stap uit bij Voorweg Laag. Vanaf dit punt loop je in pakweg 15 minuten naar Hoeve Kromwijk op de Voorweg133.

Als Lavivo lid betaal je voor de E-chopper tour inclusief bittergarnituur geen € 45,-, maar de speciale prijs van € 32,50! Het is mogelijk maximaal één persoon te introduceren voor dezelfde prijs.

 

Datum: Woensdag 3 juli 2024
Tijdstip: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Hoeve Kromwijk, Voorweg 133 Zoetermeer
Kosten: Normale prijs € 45,-  /  Lavivo-leden + (max. 1) introducé € 32,50 p.p.*
Deelnemers: minimaal 6, maximaal 15 personen


Inschrijven kan tot donderdag 27 juni 09.00 uur.
Kosteloos annuleren ná de sluiting van de inschrijftermijn is niet mogelijk.

 

*Let op: de eerste introducé mag deelnemen tegen de kortingsprijs, de overige introducés betalen de normale prijs. Bij direct lid worden van Lavivo mag een overige introducé alsnog voor de kortingsprijs deelnemen.




Nog 53 dagen om in te schrijven
Donderdag 27 jun 2024 09:00
Beschikbaar: 13 / 15