Kerstdagtrip Dickens Festijn

Kerstdagtrip Dickens Festijn Deventer

Ieder jaar vlak voor kerst komen de personages uit de boeken van Charles Dickens tot leven in Hanzestad Deventer. In het historische Bergkwartier komen ruim 950personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer. Hier wordt het publiek in groepjes toegelaten tot het Festijn. Vanwege de grote bezoekers aantallen moeten we wel rekening houden met een wachttijd bij de ingang.

Als je nog nooit in Deventer bent geweest, moet je zeker deze charmante stad gaan kijken.
Naast het Dickens Festijn is er genoeg te beleven. Bezoek de Kerstmarkt in de Lebuinuskerk en loop de lichtjeswandeling door de binnenstad met acht prachtige lichtgevende kunstwerken en lampjes. Het is meer dan de moeite waard om langs alle sprookjesachtige objecten en straatjes te lopen. Ook voor shopaholics is er genoeg te doen in Deventer. De Hanzestad staat bekend om zijn vele boetiekjes en speciaalzaken.


Datum: zaterdag 16 december 2023

08.15 uur verzamelen bij de hoofdingang EZK/LNV aan de Bezuidenhoutseweg 73
08.30 uur vertrek per touringcar richting Deventer (incl. kopje koffie of thee met een stukje  Deventer koek)
10.30 uur aankomst in Deventer
19.00 uur uiterlijke verzameltijd bij het verzamelpunt in Deventer
21.00 uur (geschatte tijd) uiterlijk terug in Den Haag

De kosten voor deze dagtrip bedragen € 20,- voor Lavivo leden. De eerste introducé betaalt dezelfde prijs. De prijs is € 29,50,- voor niet-leden en (overige) introducees.

Kosteloos annuleren ná 1december is niet mogelijk.




Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 10 dec 2023 08:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.