Skitrip Prapoutel Franse Alpen

Skitrip 

Graag brengt Lavivo de Skitrip, georganiseerd door de personeelsvereniging van de NVWA, onder de aandacht.

Ook Lavivo leden kunnen deelnemen aan deze trip! Onze leden betalen € 369,- aan de personeelsvereniging van de NVWA, maar kunnen vervolgens € 35,- terug claimen bij Lavivo, waardoor zij evenveel betalen als leden van de personeelsvereniging van de NVWA! Ook mogen onze leden één niet-lid introduceren voor € 369,-.

Zie hieronder de informatie over de Skitrip, en de inschrijflink:

 

Al jaren is het skiweekend van de NVWA een succes! Ook in 2024 willen we met elkaar weer naar Prapoutel(gebied Les 7 Laux in de Franse Alpen) gaan om van de sneeuw te genieten. Vertrek met bus is op vrijdagmiddag 26 januari 2024 en terugkomst dinsdagochtend 30 januari 2024. Het is de bedoeling om te zorgen voor drie centraal gelegen opstapplekken in Nederland (o.a. Utrecht). Ga gezellig samen met je collega’s skiën of snowboarden en neem een introducee mee. Je partner hoeft niet thuis te blijven.

 Dit skiweekend wordt door collega’s in samenwerking met de PV NVWA en Sneeuwfun georganiseerd. Ook voor de collega’s die het skiweekend helpen organiseren is het een uitje. Zorg daarom zelf voor de juiste voorbereidingen, maak kennis met je “huisgenoten”, neem in januari deel aan de informatiebijeenkomst en regel de juiste reis-, zorg- en annuleringsverzekering.

Skiweekend

Een complete reis voor ongeveer €334 p.p. voor PV leden en een eventuele introducee, en  €369 p.p. voor niet PV leden. Pv leden kunnen per direct inschrijven, niet leden per 9 oktober 2023.

Inclusief

  • Vervoer per Royal Class bus (inclusief een versnapering op de heenreis)
  • 2 overnachtingen op basis van logies (volledig bezette appartementen 3/4/5/6/7 personen)
  • 3 dagen skipas
  • 4 uur ski- /boardtraining van Nederlandse leraren
  • Snowgames
  • Welkomstborrel(s)
  • Après-ski feest met thema
  • Lunch (speciaal georganiseerd door de PV NVWA)
  • Toeristenbelasting en verplichte SGR bijdrage

Extra bijkomende kosten:

  • Huur materiaal (het is mogelijk je eigen materiaal mee te nemen):
  • Skimateriaal beginners / licht gevorderd = € 39
  • Toeslag gevorderden of snowboard = € 10
  • Helm = € 9
  • Geen schoenen korting =€ -7
  • Eten en drinken onderweg en in Prapoutel (ontbijt, lunch en diner)
  • Verzekeringen (reis en/of annulering)
  • Eventuele extra kosten voor onderbezetting appartement / studio. (€ 119 euro leeg bed in appartement/studio. Dit is op basis van definitieve indeling)

Een groot succes in Prapoutel

Drie dagen op de piste, met leuke activiteiten. Een après-skifeest en een welkomstborrel in de gezelligste bar van Prapoutel. Alle appartementen centraal en dichtbij de piste. In het centrum zijn een aantal betaalbare en lekkere restaurants. Er is een complete supermarkt en een lekkere bakker en traiteur. Met de groep zorgen voor een gezamenlijke afsluitende lunch op maandag.

Appartementen aan de piste

Er zijn appartementen voor 3 - 7 personen en enkele studio’s voor 3 personen . De appartementen en studio's zijn eenvoudig maar wel compleet ingericht. De kitchenette heeft een koelkast, kookplaten en een koffiezetapparaat. Verder is er een badkamer met (zit)bad en/of douche en toilet. De grotere appartementen hebben bovendien een oven en vaatwasmachine. Vrijwel alle appartementen hebben een balkon. Je kunt altijd vanuit het appartement zo de piste op en de liften zitten vlakbij. Het is ook mogelijk om weer op de ski's terug te komen.

 Natuurlijk wil je graag invloed hebben op de mensen met wie je in een appartement zit. Indeling  wordt vanuit PV NVWA ingedeeld op basis van beschikbaarheid (119 euro toeslag voor een leeg bed in studio / appartement). 

Reis en annuleringsverzekering

De PV NVWA is niet aangesloten bij de ANVR. Zodra je inschrijving definitief is (bij inschrijving direct betalen via ideal) gaat ook de PV NVWA verplichtingen aan. Daardoor kan de PV NVWA bij annulering geenterugbetaling doen, uiteraard kan er wel een vervanger mee. Wij adviseren je daarom om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Controleer tevens of je voldoende verzekerd bent ingeval van ziektekosten, repatriëring en dergelijke en sluit hiervoor indien nodig een reisverzekering af.

Aanmelding, vragen en meer informatie

Geef je zo snel mogelijk op via de volgende link https://pvnvwa-site.e-captain.nl/activiteiten/366/skiweekend-nvwa-2024-prapoutel, de ervaring leert dat het snel volgeboekt is 😊

 




Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.