Sinterklaasfeest 2023

Sinterklaasfeest komt naar EZK & LNV!


Op woensdag 29 november bezoekt Sinterklaas traditiegetrouw B73. Natuurlijk zijn ook dit jaar jouw kinderen van harte welkom om het Sinterklaasfeest mee te vieren.
Het feest is alleen iets anders dan je misschien gewend bent, dus schrijf je snel in!

Wie zijn welkom?

Het Sinterklaasfeest is voor alle kinderen van medewerkers van EZK en LNV in de leeftijd van
0 t/m 8 jaar. Er kan maximaal één volwassene per gezin meekomen.

PianoPietenShow
De Piano Pieten komen weer langs op B73! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn voor de komst van Sinterklaas. Maar ze hebben een groot probleem! De muzieknoten van een lied, speciaal gecomponeerd voor Sinterklaas, zit muurvast opgesloten in de kluis…

Tijdens de PianoPietenShow spelen de pieten op verzoek van kinderen (en natuurlijk ook van de ouders) de meest favoriete Sinterklaasliedjes.

Andere locatie
Vanwege de verbouwing van het bedrijfsrestaurant en de foyer in B73, vindt het Sinterklaasfeest dit jaar plaats in de Veegenszaal op de 7e etage. 

Hier kunnen we helaas minder kinderen en ouders ontvangen dan we gewend zijn. Daarom wordt het Sinterklaasfeest woensdag 29 november op twee momenten georganiseerd. Het programma is hetzelfde, je kiest alleen zelf op welk tijdstip je met de kind(eren) wilt komen.

Bij aanmelding voor het Sinterklaasfeest maak je een keuze tussen het feest dat begint om 13.30 uur of het feest dat begint om 16.00 uur. Op die manier kunnen we toch zoveel mogelijk kinderen blij maken met een bezoekje aan de Piano Pieten en natuurlijk Sinterklaas.

Aanmelden
Kom jij met je kind(eren) naar het Sinterklaasfeest van 13.30 tot 15.00 uur? 
Schrijf je dan hier in: Sinterklaas(sinterklaas-feest.nl). Om de Sint een handje te helpen vragen we je een cadeautje via de site uit te zoeken. Voor het uitzoeken van een cadeau heb je de feestcode 8979 nodig.

Kom jij met je kind(eren) van 16.00 tot 17.30 uur naar het Sinterklaasfeest?
Schrijf je dan hier in Sinterklaas(sinterklaas-feest.nl)en zoek een cadeautje uit met feestcode 9083.

Het cadeautje kun je uitkiezen tot en met uiterlijk woensdag 25 oktober. Wees er dus snel bij!

Voor alle kinderen staat er iets te drinken en wat lekkers klaar. Kinderen t/m 8 jaar ontvangen een Sinterklaascadeau. Het aantal kinderen (en ouders) dat we per voorstelling kunnen ontvangen is beperkt. Is een tijdstip volgeboekt, da nis alleen nog het andere tijdstip beschikbaar.

De kosten voor het Sinterklaasfeest bedragen €7,50 per kind (alles inclusief en worden per automatische incasso afgeschreven. Vul daarom op de website het volledige IBAN rekeningnummer goed in.

Vragen?
Heb je vragen over het Sinterklaasfeest? Neem dan contact op met de personeelsstichting via lavivo@minezk.




Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.