Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest EZK & LNV

 

Na twee jaar fysieke afwezigheid komt hij weer langs! Op woensdag 23 november bezoekt Sinterklaas traditiegetrouw B73. Natuurlijk zijn ook dit jaar jouw kinderen van harte welkom om van het Sinterklaasfeest te genieten.

Wie zijn welkom?
Het Sinterklaasfeest is voor alle kinderen van medewerkers van EZK en LNV in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. Er kunnen maximaal twee volwassenen per gezin meekomen.

PianoPietenShow
Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn voor de komst van Sinterklaas. Maar nu… een groot probleem! De muzieknoten van een lied, speciaal gecomponeerd voor Sinterklaas, zitten muurvast opgesloten in de kluis. Kunnen de kinderen samen met de Te Gekke Piano Pieten de code kraken? Of zal toch echt de hulp van Politiepiet ingeschakeld moeten worden? Tijdens de PianoPietenShow spelen de pieten op verzoek van kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes.

Waar en wanneer
Datum: woensdag 23 november 2022
Locatie: Bedrijfsrestaurant, Bezuidenhoutseweg 73
Tijdstip: 16.00 - ± 18.30 uur

Aanmelden
Je kunt jouw kind(eren) aanmelden via: www.sinterklaas-feest.nl/ezklnv. De kosten bedragen €7,50 per kind (alles inbegrepen) en worden per automatische incasso afgeschreven. Vul daarom op de website het volledige IBAN rekeningnummer goed in.

Om de Sint een handje te helpen vragen we je een cadeautje via de site uit te zoeken. Je hebt hiervoor de code 2274 nodig en ontvangt een bevestiging van de bestelling in je e-mail. Het cadeautje kun je uitkiezen tot en met uiterlijk dinsdag 25 oktober. Wees er dus snel bij! In het formulier kun je aangeven of je blijft eten.

Wil jouw kind Sinterklaas iets vertellen of hem iets laten zien? Geef dit dan aan bij de inschrijving. Wie weet wordt hij/zij dan wel door de Sint uitgenodigd naar voren te komen. Voor alle kinderen staan er een kindermenu en drankjes klaar, en kinderen t/m 8 jaar ontvangen een Sinterklaascadeau.

Fysiek of online?
De personeelsstichting van EZK & LNV gaat er bij de organisatie van het feest vanuit dat het mogelijk is om het Sinterklaasfeest op een veilige manier fysiek plaats te laten vinden in B73. Mocht blijken dat een live Sinterklaasfeest toch niet mogelijk is, dan wordt de show online gebracht en worden de cadeautjes van de kinderen naar de huisadressen opgestuurd. Vul daarom bij aanmelding ook jouw huisadres in. Het huisadres wordt uiteraard alleen gebruikt als het nodig blijkt om het feest online te vieren en de cadeaus op te sturen.

Toegang tot B73
Je ontvangt geen toegangskaart voor het Sinterklaasfeest. Laat simpelweg je Rijkspas zien bij de hoofdingang aan de Bezuidenhoutseweg 73. Overige begeleiders dienen hun legitimatiebewijs te kunnen tonen. Bij de ingang wordt ook de eventueel bestelde maaltijd kaart verstrekt. Bij corona gerelateerde klachten wordt uiteraard gevraagd om thuis te blijven en niet naar het feest te komen.

Vragen?
Heb je vragen over het Sinterklaasfeest? Neem dan contact op via lavivo@minezk.nl

 



Adresgegevens
  • Bedrijfsrestaurant B73
  • Bezuidenhoutseweg 73
  • Den Haag

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.