Fotoclub Lavivofoto



Lavifoto is de fotoclub van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en alle daaraan gelieerde diensten en agentschappen.

Maandelijks zijn er op woensdagavond 2clubbijeenkomsten: eenmaal om elkaars fotowerk te beoordelen en te bespreken en eenmaal voor praktijkoefeningen.

Ook worden er jaarlijks foto-uitstapjes georganiseerd met wisselende onderwerpen en technieken. Vanzelfsprekend is het sociale aspect een belangrijke factor.

Lavifoto exposeert aan het eind van het seizoen haar beste fotowerk bij de fontein van het kerndepartement. Zij beschikt over een zeer goede, met professionele apparatuur ingerichte fotostudio, waar de leden binnen de openingstijden van het gebouw gebruik van kunnen maken.

Het clubseizoen  loopt van september tot juni. 

De contributie bedraagt voor 2022 € 55,- voor Lavivoleden en 75,- voor niet leden (per jaar). Medewerkers van EZK of LNV dienen lid te worden van de personeelsvereniging Lavivo als ze dat nog niet zijn..

Wil je vrijblijvend de sfeer komen proeven? Stuur dan een berichtje naar Simone Urich: S.K.Urich@minezk.nl en je wordt uitgenodigd om eens sfeer te komen proeven.. 

 

 




Nog Minder dan een minuut resterend!
Dinsdag 0 januari 0 00:00
Beschikbaar: Ja

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.