Escape room *online*

Escape room – Undercover Heist *online*

 

Ga undercover en help een kunstroof te voorkomen! Met de escape room Undercover Heist waan je je een undercover rechercheur die moet infiltreren in een bende. Aan jullie de taak om mee te helpen met de voorbereiding van de roof en zo alle belangrijke informatie te kunnen verzamelen om uiteindelijk de bende op heterdaad in te kunnen rekenen. Lukt het jullie om alle belangrijke informatie te verzamelen, niet ontmaskerd te worden door de bende en zo deze operatie te laten slagen?

Op donderdag 3 maart kan je meedoen aan deze spannende escape room die ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt. Speel mee met je eigen team en probeer de puzzels op te lossen. Daarnaast strijden de teams onderling ook tegen elkaar, wie kan de room het snelst oplossen?

De room is open van 19.00 tot 21.00 uur. Je ontvangt hiervoor een dag tevoren een e-mail met o.a. de link naar het spel en alle andere benodigde informatie. Daarnaast wordt het spel gemonitord door begeleiders, die je eventueel kunnen voorzien van hints. Mocht er iets mis gaan in het spel dan zijn deze begeleiders ook te bereiken via een speciaal telefoonnummer.

  

Datum: Donderdag 3 maart 2022
Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: Online. Je krijgt een link opgestuurd van Unsolved Mysteries
Kosten: € 7,50 (per teamlid)
Deelnemers: Maak je eigen team met 3 tot 5 personen


Schrijf je teamleden in als introducés. Het e-mailadres dat je noteert, zal gebruikt worden om de link van de escaperoom naar toe te mailen. Gebruik hiervoor een privé e-mailadres.

Inschrijven kan tot donderdag 24 februari 09.00 uur.
Kosteloos annuleren ná de sluiting van de inschrijftermijn is niet mogelijk.




Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 24 feb 2022 09:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.