SInterklaasfeest *Online* 2021



ONLINE SINTERKLAASFEEST: 

SINTERKLAAS & DE GROTEFEEST STUDIO


Door de oplopende besmettingen en de aanscherping van de coronamaatregelen is helaas besloten om dit jaar het Sinterklaasfeest nog een keer online te vieren. Maar, niet getreurd, het wordt een interactief en uniek feest voor jong en oud! 

Tijdens de online Sinterklaasshow op woensdag 1 december vieren we het Sinterklaasfeest als nooit tevoren!
De hele wereld is de afgelopen anderhalf jaar overgegaan op het digitale netwerk; van thuiswerken tot aan les krijgen via de computer. Sint gaat graag mee met de tijd en heeft zelf een online studio laten bouwen.
De Grote Feest Studio vormt dit jaar dan ook het decor van de Sinterklaashow.
 
De show is enorm interactief opgezet. De pieten leren de kinderen dansjes waarbij iedereen thuis kan meedansen. Ook zijn er quiz onderdelen waar de kinderen vanuit huis aan mee kunnen doen.
De show eindigt met een fantastisch dans- en muziekfeest.
 
Het online Sinterklaasfeest vindt plaats op woensdag 1 december van 16.00 tot 17.00 uur.
 
Cadeaus en attributen voor de show
Voor 1 december deelnemers aan het Sinterklaasfeest thuis een doosje met daarin alles dat nodig is voor de voorbereiding en tijdens de show zelf. In het doosje zit een duidelijke instructie voor ouders, waarop precies staat wat er gedaan moet worden. Daarnaast wordt natuurlijk ook het uitgekozen Sinterklaascadeau opgestuurd naar het huisadres dat is opgegeven bij de aanmelding. Geef het cadeau pas wanneer Sinterklaas dit aangeeft in de show! Dit geldt ook voor het snoepgoed dat in het doosje zit, want dat maakt onderdeel uit van het programma.
 
Omdat het feest online plaatsvindt, is besloten om dit jaar geen eigen bijdrage van de medewerkers te vragen. Dit betekent dat er geen incasso plaats zal vinden voor deelname aan het Sinterklaasfeest.
 
In de laatste week van november volgt er meer informatie over het programma van het online Sinterklaasfeest en natuurlijk de inloggegevens voor Sinterklaas & De Grote Feeststudio.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.
 
Heb je nog vragen over het Sinterklaasfeest?  Stel ze dan via lavivo@minezk.nl
 
Hartelijke groeten van de Regelpiet van Sinterklaas
 
 
 

 

 

 




Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.