Wandelen in Westduinpark VOL


Wandelen in duingebied Westduinpark 

Lekker uitwaaien aan het strand, met een compleet wandelarrangement bij Beachclub Amigos. Je wordt hier hartelijk ontvangen met een warme drank en een cannoli (Siciliaans gebakje). Daarna ga je op weg om de schitterende omgeving te ontdekken en maak je een wandeling over het strand en door duingebied Westduinpark. Wie weet spot je de Schotse hooglanders, die vrij door dit gebied rondlopen. Na je wandeling krijg je een heerlijk gerecht, zoals een pannenkoek, een broodje hamburger of een broodje huisgemaakte saté. 

Maak een prachtige wandeling over het strand en door duingebied Westduinpark. 
Het Westduinpark is één van de grootste natuurgebieden van Den Haag. Het beschermde duinpark kent een afwisselend landschap met dichte bebossing en open vlakten, vochtige duinvalleien en hoge duintoppen, bunkerresten uit de Tweede Wereldoorlog en Schotse hooglanders die vrijelijk rondlopen. De wandelroute gaat langs alle hoogtepunten zoals Jan de Strandjutter, de bunkers en de schapenweide.

Terug van de wandeling kies je een drankje en maak je een keuze uit de volgende gerechten:
• Pannenkoek met beleg naar keuze (naturel, kaas, spek of Nutella)
• Huisgemaakt broodje hamburger
• Huisgemaakt broodje saté
• Friet met saus en een snack naar keuze 

Wanneer: zaterdag 26 juni 2021
Het tijdstip van de wandeling bepaal je zelf.  

Deelname kost € 5,- per persoon. Deze prijs geldt voor Lavivo-leden en maximaal 3 introducees. Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 18 juni. Na deze datum is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. 
Dit arrangement is inclusief een warme drank met cannoli, een kaartje van het gebied, één van de bovengenoemde gerechten met één drankje. Overige kosten zijn voor eigen rekening.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en dieetwensen of allergieën, vermeld deze wel even bij je aanmelding. Beachclub Amigos is een gezellige beachclub, direct aan het strand van Kijkduin en werkt zoveel mogelijk met biologische producten van lokale leveranciers.




Adresgegevens
  • Beachclub Amigos
  • Strandslag 6
  • Den Haag

Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 18 jun 2021 10:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.