Adopteer een appelboom 'De Olmenhorst'

 'Adopteer een Elstar appelboom '


Een appelboom helemaal voor jezelf waar je de groei en bloei van meemaakt? Van kale knop in de winter, beloftevolle bloesem in de lente,  diep groen in de zomer, tot pronkende rijpe appel in het najaar. Een boom waar je de vruchten van plukt. Die vind je in de biologische boomgaard van Landgoed de Olmenhorst.

De adoptie geldt voor het plukseizoen 2021 (pluk is in september en oktober).  In februari 2022 krijg je een mail van de Olmenhorst of je wilt verlengen. Er komen ongeveer 8 kilo appels van een Elstar. Kies zelf een leuke naam voor onder je boom. Die wordt door de Olmenhorst op een bordje geplaatst en onder jouw boom geplaatst. De kosten zijn € 25,-. en is inclusief inschrijving, boom voor 1 plukseizoen en een bordje met je eigen naam.


Na het bestellen van een boom/bomen duurt het maximaal 3 weken voordat het bordjebij de boom hangt en de locatie bekend is. Als de locatie bekend is ontvangt de adoptant een pasje als bewijs van inschrijving en met daarop de locatie van de boom.


Een aantal spelregels met betrekking tot de Elstar adoptie boom:


-Vermeld bij je aanmelding de naam die je op het bordje wilt hebben.  Het duurt ongeveer 3 weken voordat de Olmenhorst het bordje heeft gemaakt en de locatie heeft van jouw boom.


-Vermeld bij je aanmelding je privé emailadres zodat de Olmenhorst je in februari 2022 een mail kan sturen of je nog adoptant wenst te blijven.


-Lavivo regelt de adoptieboom voor plukseizoen 2021. Daarna stopt de deelname en ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele continuering van de adoptieboom en de daarvoor geldende kosten.



Voor meer informatie kun je gaan naar www.olmenhorst.nl




 






Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 15 apr 2021 09:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.