DI-RECT 'Livestream online concert'

Livestream concert  DI-RECT vanuit het Omniversum

De Haagse band DI-RECT geeft op vrijdag 5 maart 2021 een livestream concert vanuit Omniversum in Den Haag, live in jouw huiskamer! De band speelt in een decor van speciaal gemaakte visuals die op het 180º beeldscherm van het Omniversum geprojecteerd worden.

“Omniversum is een iconische plek in Den Haag. We spelen op vrijdag 5 maart in het decor van het grootste dome-vormige videoscherm van Nederland, een half voetbalveld groot. Voor de visuals hebben we de handenineen geslagen met Mr. Beam (Mo Assem), een visual artist die wereldwijd furore maakte met zijn projectie- en installatie kunst. Deze stream gaat zeker weer bijzonder worden, een lichtpuntje om naar uit te kijken voor ons én onze fans in deze donkere dagen.” aldus DI-RECT.

Het concert in het Omniversum is het zesde concert in de reeks livestream concerten die de band organiseert. DI-RECT scoorde afgelopen jaar hun grootste hit ooit met ‘Soldier On’.

Lavivo biedt deze livestream gratis aan, exclusief voor haar leden. De livestream is vrijdag 5 maart vanaf  20.15 uur, het concert zelf begint om 21.00 uur en duurt tot 22.00 uur Schrijf je snel in, er is nog plaats!

Uiteraard kun je de livestream met meerdere personen binnen je huishouden bekijken.





Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 27 feb 2021 09:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.