Gezocht bestuursleden Lavivo

Gezocht: enthousiaste bestuursleden voor personeelsvereniging LAVIVO

Binnen het bestuur van Lavivo is er plaats voor nieuwe, enthousiaste bestuursleden om het bestaande bestuur aan te vullen.

We werken aan een actieve personeelsvereniging met een verfrissende uitstraling. Hierbij geven we een nieuwe impuls aan de vereniging en gaan we met een vernieuwde marketingstrategie op zoek naar nieuwe leden en doelgroepen. Het bestuur van Lavivo bestaat momenteel uit:

  • Guus Paarlberg, waarnemend voorzitter en secretaris
  • Rob Vermeer, penningmeester
  • Barbara Putman-Sewalt, bestuurslid
  • Karin van der Spek-de Leeuw, bestuurslid
  • Vacature, bestuurslid

Als bestuurslid kom je minimaal 1 á 2 keer per maand bij elkaar in een bestuursvergadering of thema bijeenkomst. In de bestuursvergaderingen kijken we vooruit naar de organisatie en financiering van de verschillende activiteiten, maar blikken we ook met elkaar terug op gerealiseerde activiteiten. In een themabijeenkomst wordt stil gestaan bij verschillende aspecten in de ontwikkeling van Lavivo. Ook wordt er van je verwacht een bijdrage te leveren bij de organisatie van één of meerdere activiteiten.

Ben jij creatief, gemotiveerd, samenwerkingsgericht, enthousiast en beschik jij over een breed netwerk binnen LNV en/of EZK? Werkzaam bij EZK en/of LNV, Lavivo-lid en lijkt het je wat om bestuurslid te worden van Lavivo? Stuur dan jouw motivatie naar lavivo@minezk.nl.

Voor meer informatie over de functie van bestuurslid kun je mailen naar lavivo@minezk.nl of contact opnemen met Karin van der Spek-de Leeuw (k.b.m.vanderspek-deleeuw@minezk.nl, 070-3797764) en/of Guus Paarlberg (G.Paarlberg@minezk.nl, 070-3785746).





Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.