Cursus Tekenen & Schilderen


Cursus Tekenen en Schilderen 2019-2020:

Personeelsvereniging Lavivo organiseert  vanaf 16 september 2019 tot 18 mei 2020, net als voorgaande jaren, lessen Tekenen en Schilderen. De lessen zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in tekenen en schilderen en zijn of haar prestaties daarin wil verbeteren. De lessen worden gegeven door een ervaren kunstschilder, die dit al ruim 10 jaar bij de ministeries doet..

De lessen worden gekenmerkt door een ongedwongen sfeer waarin veel kan en niets hoeft. Er wordt getekend en geschilderd en er wordt met verschillende materialen gewerkt. Ervaring met tekenen en/of schilderen is geen vereiste; de docent is vertrouwd met verschillen in aanleg en ervaring van deelnemers.  Net als vorig jaar zal er gedurende de lessen ook weer gewerkt worden aan werkstukken voor de expositie gehouden op B73.

Proefles

Kom eens langs om de sfeer te proeven waarin veel kan en niets hoeft. Ben je een absolute beginner? Wil ervaren of dit een geschikte hobby voor je is? Je bent van harte welkom. Een ervaren kunstschilder die de lessen begeleidt is vertrouwd in verschillen en aanleg en ervaring van deelnemers.

Jaarlijkse expositie

Jouw manier om naar de wereld kijken is uniek en dat maakt je tekening of schilderij heel bijzonder. Dit zien we elke jaar weer op de jaarlijkse expositie in het gebouw van de Ministeries van EZK en LNV. De expositie van 2019 is te zien van 23 augustus tot en met 4 oktober naast de fontein bij het bedrijfsrestaurant. In 2020 wordt weer 6 weken lang geëxposeerd.


Informatie over de lessen:

Duur:  32 bijeenkomsten van 2 uur vanaf 16 september 2019  t/m 18 mei 2020 op maandagen van 17.30 – 19.30
Plaats: Weerribben-/Wieden tenzij anders vermeld
Kosten:  €135,-- voor Lavivo leden en leden van de seniorenvereniging en €155,-- voor overige deelnemers. Het cursusgeld wordt aan het begin van de cursus door Lavivo geïncasseerd.
Materiaal: hierover word je aan het begin van de cursus geïnformeerd.

Deelnemers aantal: minimaal 17 en maximaal 26 personen.

Aanmelden en contact:

Aanmelden via het aanmeldingsformulier rechtsboven aan de pagina.
Je kunt je t/m februari inschrijven. Voor meer informatie neem contact op met:
Natalia Skoraia, tel 06-11727899
Willeke Stephan, w.stephan@live.nl
Esther Mot,
e.s.mot@cpb.nl




Adresgegevens
  • Weerribben Wiedenzaal
  • Bezuidenhoutseweg 73
  • Den Haag

    Je kunt je niet meer inschrijven.
    Inschrijven kon tot 1 maa 2020 23:59
    Beschikbaar: Nee

    Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.