3-daagse trip Disneyland Parijs VOL



Exclusief ledenaanbod: 3-daagse trip Disneyland Parijs (met het gezin) VOL!

Bezoek Disneyland Parijs tegen een wel heel gunstig tarief met Lavivo. Dit aanbod is nergens zo voordelig te reserveren als hier. Want naast een goede onderhandeling over het aanbod, ontvang je ook nog eens een fikse korting op dit complete Disneylandarrangement.


Met ruim vijftien miljoen bezoekers per jaar is Disneyland Parijs het best bezochte attractiepark van Europa. Disneyland Parijs is een park dat bestaat uit twee attractieparken (Disneyland Park en Walt Disney Studio’s Park), een winkel- en horecastraat (Disney Village) en maar liefst zeven verschillende hotels.Disneyland is leuk voor jong en oud door de grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden, shows en attracties. Hoe jong of oud je ook bent, Disneyland brengt magie!


Wat houdt het arrangement in?

‘The full package’:

Comfortabel vervoer met de Thalys
Korte reisduur: in 3 tot 4 uur (afhankelijk van opstapplaats) in Marne-la-Vallée Disneyland Parijs.
Comfortabelere zitplaatsen dan de bus of auto.
Tijdens de reis gebruik kunnen maken van de bistrobar en even de benen strekken.
Geen files

Verblijf in een écht Disneylandhotel
Magic Time: een uur langer toegang tot het park dan andere bezoekers
FASTPASS: een tijd reserveren bij de attractie zodat je niet in de rij hoeft te staan
Volledige hotel in Disneystijl
Shopservice: je aankopen worden kosteloos naar het hotel gebracht zodat je er niet mee hoeft te sjouwen
Ontbijten met de Disneyfiguren (en handtekeningsessies)
Vanuit je hotel loop je zo naar de parken, dus geen gedoe met wachten op shuttlebusjes (die zijn er wel)

2 Dagen toegang tot de beide attractieparken en Disney Village

Disneyland Parijs kent 2 parken: Disneyland Park en het later gebouwde Walt Disney Studio’s Park.

Disneyland Park
Sprookjes spelen de hoofdrol in vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven Sleeping Beauty Castle.

Walt Disney Studio’s Park
Ontdekde geheimen achter de meest magische scènes van Disney films en televisie inhet Walt Disney Studios Park. Beleef hoe animatie tot stand komt in de ToonStudio en zie verbijsterende effecten in Backlot. De vijf productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten jou en je kleintjes in de spotlights!

Disney Village
Er is altijd wat te beleven, op sommige plaatsen zelfs bovenin de lucht, in dit bruisende entertainmentcentrum. Zodra je de poorten van de Disneyparken uitkomt, loop je meteen Disney Village binnen. Er is voor elk wat wils: shopping, restaurants, dancings, shows... voo elk wat wils en dit tot in de vroege uurtjes.


Het Lavivo-leden aanbod

Lavivo heeft gezocht naar een goed geprijsd aanbod binnen de schoolvakantie en/of een weekend. Uiteindelijk is dat het eerste weekend van januari geworden. Voordeel: het gehele park is dan nog in de sfeer van de feestdagen inclusief de extra shows!

Heenreis
Datum: vrijdag 3 januari 2020

Keuze verschillende opstapplaatsen:
vanaf Amsterdam CS (ca. 07.14 uur)
vanaf Schiphol (ca. 07.34 uur)
vanaf Rotterdam (ca. 07.58 uur)
Aankomst Disneyland Parijs Marne-la-Vallée 10.53 uur

Terugreis
Datum: zondag 5 januari 2020

Vertrek vanaf Disneyland Parijs Marne-la-Vallée 12.04 uur
Keuze uit verschillende uitstapplaatsen:
Rotterdam (ca. 15.02 uur)
Schiphol (ca. 15.25 uur)
Amsterdam CS (ca. 15.44 uur)

Verblijf
Disneylandhotel Santa Fé
Ontdek een oase van comfort aan de Route 66 waar je de klassieke Disneygastvrijheid vindt in dit hotel met Santa Fé-thema. Volgens de Disneygasten is Disney's Hotel Santa Fé in 2019 één van de beste Franse hotels voor gezinnen. Dit hotel was ook winnaar in 2017 en 2018. Alle kamers zijn op Disney Pixar's Cars geïnspireerd. Het hotel beschikt over een op Route 66 geïnspireerd restaurant met een buffet met Tex-Mex en internationale gerechten, een Bar Rio Grande en een kinderspeelruimte (onder ouderlijk toezicht).

Je verblijft in een standaard kamer voorzien van telefoon, radio, ventilator,kluisje en een föhn. De badkamer is voorzien van een toilet en douche of bad. Je verblijft o.b.v. logies en ontbijt (met Disneyfiguren).

Entree tot de parken
Tot dit arrangement behoort toegang tot beide parken op dag 1 en 2 en Disney Village op alledrie de dagen. Daarbij kun je gebruik maken van MagicTime (een uur eerder naar binnen) en de FAST PASS (tijden voor attracties reserveren).

Prijsinformatie

Let goed op! Om het laagste tarief te garanderen gelden voor deze reis een aantal voorwaarden, lees onderstaande tekst daarom goed door.
De weergegeven prijzen zijn o.b.v. de tarieven van januari 2019. Na sluiting van deze voorinschrijving (18 juli) wordt de reis in aanvraag gezet bij de touroperator. D.w.z.: medio augustus komen de nieuwe tarieven van de Thalys uit. Als de prijs gelijk is aan 2019 dan is de boeking definitief en gelden de ANVR reis- en annuleringsvoorwaarden. Als de meerkosten maximaal 5% bedragen, dan komen deze voor rekening van de deelnemers. Bij meerkosten hoger dan 5% treedt Lavivo in overleg met de deelnemers. Door nu al te vroegboeken kunnen we het laagste tarief garanderen. Als de prijzen eenmaal bekend zijn dan schuif je namelijk al snel door naar een hogere tariefsklasse. Dit willen we voorkomen door vroeg te boeken. De genoemde prijzen gelden alleen als er 20 tot 30 personen incl. kinderen mee gaan. Als blijkt dat er onvoldoende animo is, zal de prijs moeten worden herberekend. Indien de kosten maximaal 5% hoger uitvallen, dan is dit voor rekening van de deelnemers, indien het tarief lager of gelijk blijft dan is de boeking definitief. Met dit mooie arrangement gaan we er echter vanuit dat we dit vol krijgen.

In- en exclusief
Bij deze reservering komen de kosten van €2,50 per 9 deelnemers voor het calamiteitenfonds en €29,50 boekingskosten voor het gehele gezelschap. Deze neemt Lavivo voor rekening. De genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. De enige extra kosten die je maakt zijn dus voor je lunch, diner, versnaperingen en aankopen in de parken en/of het hotel.


Normale prijs

pp

Volwassenen

met 1 kind

met 2 kinderen

met 3 kinderen

1 kind

 € 155,00

 

 

 

 

1 volwassene

 € 465,00

 €        465,00

 €    620,00

 €           775,00

 €           930,00

2 volwassenen

 € 343,00

 €        686,00

 €    841,00

 €           996,00

 

3 volwassenen

 € 303,00

 €        909,00

 € 1.064,00

 

 

4 volwassenen

 € 283,00

 €     1.132,00

 

 

 


Ledenprijs

pp

Volwassenen

met 1 kind

met 2 kinderen

met 3 kinderen

1 kind

 € 155,00

 

 

 

 

1 volwassene

 € 369,00

 €        369,00

 €    524,00

 €           679,00

 €           834,00

2 volwassenen

 € 274,50

 €        549,00

 €    673,00

 €           859,00

 

3 volwassenen

 € 239,67

 €        719,00

 €    874,00

 

 

4 volwassenen

 € 224,75

 €        899,00

 

 

 

* Toeslag 1-persoonskamer of babybedje nodig? Stuur een e-mail naar Lavivo@minezk.nl en we zoeken het voor je uit.
** Kinderen 0 t/m 2 gratis, kinderen 3 t/m 11 kinderprijs, kinderen 12 jaar en ouder volwassenenprijs
*** Goed om te weten: normaliter bedraagt een dagentree ticket €65,-  p.p. O.b.v. 2 volwassenen en 2 kinderen betaal je dus slechts €70,- p.p. voor de Thalys én het Disneyhotel!


Inschrijven?

Inschrijven kan tot 18 juli 23.59 uur maar wees er snel bij want dit aanbod vliegt de deur uit.
Op 19 juli brengen we je op de hoogte of het minimaal aantal deelnemers bereikt is. Zo ja, dan is annuleren niet meer mogelijk en gaat de reis in aanvraag bij de touroperator. Zo nee, dan zullen we je ook op de hoogte stellen en een herberekening laten maken. Als de prijs meer dan 5% stijgt dan treden we individueel in overleg met de deelnemers (het inschrijvende lid).

Schrijf je in via de website. N.a.v. je inschrijving stuurt Lavivo je een inschrijfformulier voor het aanvullen van de gegevens.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op met Wendy Kops, telefoonnummer 06-11958312 (indien niet bereikbaar, laat even een voicemailbericht achter, dan bel ik je z.s.m. terug). Wil je al deze informatie op papier? Mail me dan even op Lavivo@minezk.nl, dan stuur ik dit aan je door!

Betalen

Voor 1 september: €75,-
Voor 10 december: restantbetaling

Dit aanbod is exclusief voor Lavivo-leden!





Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 10 jul 2019 23:59
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.