Zomerfeest B73


De start van het zomervakantieseizoen wordt ook dit jaar weer uitbundig gevierd tijdens het traditionele Zomerfeest. Dé gelegenheid om nader kennis te maken met je collega’s of bestaande banden binnen de departementen weer eens aan te halen. Na het succes van vorig jaar wordt het feest ook dit jaar in het eigen pand gevierd.

Een zomerse sfeer, gezelligheid en muzikaal entertainment zijn de ingrediënten voor het Zomerfeest B73. In de binnentuin en het restaurant van B73 word je verrast door de verschillende culinaire kraampjes en buffetten vol lekkernijen. In het zitgedeelte van het restaurant en in de foyer is ruimte voor gezellige muziek.

Datum:          Donderdag 11 juli 2019  
Waar:             Restaurant, Foyer en binnentuin B73  
Tijd:               17.00– 21.30 uur 
Kosten:          €7,50 p.p.


LET OP! Inschrijven en betalen

Update 26/06: De inschrijving voor het zomerfeest is verlengd t/m 4 juli! Schrijf je snel in!

Dit jaar wordt niet meer gewerkt met een automatische incasso. Het inschrijfformulier vraagt hier wel om. Rond 5 juli ontvang je een e-mail met een betaallink. Met het voldoen van de betaling vervalt de automatische incasso.

Inschrijven kan tot uiterlijk 26 juni 21.00 uur. Na deze datum kan ook niet langer kosteloos worden geannuleerd.

Let op: Door een ‘bug’ in onze website wordt soms het e-mailadres geweigerd. Wij adviseren u dan gewoon nog een aantal keren op de knop ‘inschrijven’ te drukken. Na een aantal keren wordt het mailadres namelijk wel gewoon geaccepteerd.

Polsbandje

In de weken voorafgaand aan het feest zullen de medewerkers van de personeelsstichting aanwezig zijn op B-noord 0 om de polsbandjes uit te reiken. Tijden worden aangekondigd via het Rijksportaal en de e-mail. De betaling dient te worden voldaan alvorens het polsbandje kan worden opgehaald.


Wacht niet te lang met inschrijven want VOL is VOL!




Adresgegevens
  • Restaurant, Foyer, Hof 3
  • Bezuidenhoutseweg 73
  • Den Haag

    Je kunt je niet meer inschrijven.
    Inschrijven kon tot 4 jul 2019 21:00
    Beschikbaar: Nee

    Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.