EZK/LNV Voetbaltoernooi

Dit jaar beleeft het EZK/LNV voetbaltoernooi haar 15e editie, een lustrum dus. De voetbalcommissie van de Stichting Personeelsactiviteiten van het Ministerie van EZK wil er daarom een extra feestelijke editie van maken op donderdag 6 juni 2019. Hoewel we in organisatorische zin (weer) van elkaar zijn gescheiden staat het  voetbaltoernooi ook in 2019 open voor teams van beide ministeries (EZK en LNV) inclusief alle hieronder ressorterende uitvoeringsdiensten. Dit kunnen medewerkers, tijdelijke krachten en trainees zijn. Evenals voorgaande jaren zal voetbalvereniging TAC ’90 uit Den Haag onze gastheer zijn en hun mooie accommodatie beschikbaar stellen voor het EZK/LNV voetbaltoernooi. De ingrediënten van het toernooi zijn net als voorgaande jaren: sportiviteit, gezelligheid, heerlijk eten maar vooral ook plezier!
De afgelopen jaren is gebleken dat het toernooi een sterke sociale en verbindende rol vervult. Door de brede vertegenwoordiging vanuit de organisatie met deelnemende teams uit het hele land worden er vele (nieuwe) contacten gelegd. Ook betekent het toernooi voor velen een weerzien met oude bekenden want een groot deel doet al jarenlang mee.
Het sportieve gedeelte start om 11.00 uur en eindigt omstreeks 17:30 uur met de prijsuitreiking. Daarna vangt het warme buffet aan met heerlijke gerechten uit de Surinaams-Indische keuken (Nasi, Bami, Roti en Saté). Tussen de wedstrijden door wordt een kleine lunch (broodje kip en fruit) geserveerd om weer met de nodige energie aan de vervolgwedstrijden te kunnen beginnen.
Het voetbaltoernooi wordt gespeeld op een klein speelveld (kwart voetbalveld) met vijf veldspelers en een keeper. Er mogen uiteraard ook wisselspelers worden ingezet. De afgelopen jaren schrijven zich steeds meer afdelingsteams in want samen strijden voor een goed resultaat zorgt voor een stukje teambuilding. En niet iedereen hoeft zelf actief op het veld mee te doen, je kunt er ook voor kiezen om je collega’s aan te moedigen. Dus cheerleaders of supporters zijn uiteraard ook van harte welkom. En vergeet niet dat meedoen belangrijker is dan winnen.
Er wordt gespeeld in 3 categorieën: heren, dames en mixed teams. Mixed teams moeten bestaan uit tenminste 3 dames, waarvan er in iedere wedstrijd ook daadwerkelijk 2 actief moeten meespelen (in het doel staan, is niet actief meespelen). Ieder team speelt minimaal 6 wedstrijden van 15 minuten. Naast de wisselbokaal voor het winnende team zijn er diverse extra prijzen te winnen.

Wanneer: donderdag 6 juni 2019
Waar: sportpark De Verlichting (voetbalclub TAC ’90), Roemer Visscherstraat 108, 2533 VG DEN HAAG
Tijden: 11:00 uur-18:00 uur, Lunch tussen 12:30 en 14:00 uur.  Vanaf ca 17:00 uur zal heerlijk eten worden geserveerd.
Deelnamekosten:  €30,00 per team inclusief drank- en consumptiebonnen

Informatie in het kort (o.a. de spelregels) vindt je hier.

Een team kan bestaan uit maximaal 12 personen. Voor extra opgegeven personen (bijvoorbeeld supporters) wordt een bedrag van €6,50 p.p. in rekening gebracht. Aan deze personen wordt dan ook een consumptiebon voor het warme buffet verstrekt. Personen die niet zijn opgegeven kunnen eventueel -zo lang de voorraad strekt- een consumptiebon (kosten €6,50) op de toernooidag kopen bij de commissie. 

Ben je enthousiast geworden meld je dan hier aan, met je zelf samengestelde team. Inschrijven kan tot en met 1 mei 2019. Na 1 mei 2019 kan niet meer kosteloos geannuleerd worden. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Wees er snel bij want het aantal teams die deel kunnen nemen is beperkt. Voor meer informatie kun je telefonisch terecht bij Roy Sheombarsing, tel. 070-3796019 of een mail sturen naar K.Sheombarsing@minez.nl

Oproep voor vrijwilligers

Aan het EZK/LNV voetbaltoernooi doen ieder jaar ruim 450 medewerkers mee. Om het toernooi in goede banen te leiden zijn dus veel vrijwilligers nodig. Voor een groot aantal taken zijn er momenteel voldoende vrijwilligers maar er zijn nog taken die niet volledig kunnen worden ingevuld. Wij zoeken daarom naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam. Misschien vind jij het leuk om ook deel uit te maken van dit hechte team. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!!
Voor de uitvoering van onderstaande taken en werkzaamheden wordt nog versterking gezocht:

  • logistieke ondersteuning (o.a. uit de sloot halen van ballen tijdens het toernooi, assisteren bij de toernooi- en wedstrijdleiding, uitzetten speelvelden voor het toernooi en opruimen materialen na het toernooi)
  • leiden van wedstrijden (scheidsrechter)

Graag ontvangen we je aanmelding via K.Sheombarsing@minez.nl



Adresgegevens
  • Sportpark De Verlichting
  • Roemer Visscherstraat 108
  • Den Haag

    Je kunt je niet meer inschrijven.
    Inschrijven kon tot 8 mei 2019 12:00
    Beschikbaar: Nee

    Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.