Workshop Levensboomhanger maken

Een levensboomhanger met natuursteen         
De levensboom komen we op verschillende plaatsen tegen; in muziek, decoraties, kunst, films en ook in sieraden. Een prachtige boom met uitwaaiende takken en wortels die stevig verankerd zitten in de bodem. De levensboom is een universeel symbool dat wordt gebruikt in veel spirituele en mythologische tradities over de hele wereld. In verschillende culturen is het bekend als de Kosmische Boom, The World Tree, de Heilige Boom en de Tree of Life.
Het is een krachtig symbool van groei en ontwikkeling, het eeuwige leven en onsterfelijkheid. Juist door deze symboliek is het een mooi gebaar om een levensboom aan iemand cadeau te doen. Of zelf een sieraad met een levensboom te dragen.

Tijdens deze workshop maak je een levensboom met een zelf gekozen natuursteen. Er is een ruime sortering aan natuurstenen waar een keuze uit kan worden gemaakt. Het sieraad wordt compleet gemaakt met een ketting, touw of leer.

Datum:  donderdag 15 november
Tijdstip: van 18.00 tot 20.00 uur
Locatie: B73, vergaderzaal Weerribben Wieden
Kosten: Lavivo leden € 20,- per persoon (incl. maximaal één introducee) en € 26,50 voor niet-leden.  De workshop is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Inschrijven kan tot en met 1 november 2018.  Kosteloos annuleren is niet meer mogelijk.



Adresgegevens
  • Weerribben Wieden zaal
  • Bezuidenhoutsewg 73
  • Den Haag

Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 1 nov 2018 17:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.