Chocolade workshop



Zelf aan de slag met chocolade? Een chocolatier van Hop en Stork neemt je mee in de wereld van chocolade en leert je de praktische basisbeginselen over chocolade. De workshop begint met een ontvangst met koffie of thee, daarna volgt een proeverij van chocolade met een toelichting over chocolade en dan ga je zelf aan de slag! Van het tempereren van chocolade tot het vervaardigen van jouw eigen rochers. Een rocher is een krokant stukje chocolade dat is gemaakt van chocolade met gestifte amandelen en feuilletine (Frans koekjeskrokant).

Datum: woensdag 17 mei
Tijdstip: 17:30-20:30 uur
Locatie: Hop en Stork, Passage, 82, 2511 AE Den Haag
Kosten: Lavivo-leden €20; niet leden en introducés €42,50


Enthousiast geef je op via www.lavivo.nl. Dit kan tot en met donderdag 11 mei daarna kun je niet meer kosteloos annuleren.



Adresgegevens
  • Hop en Stork
  • Passage 82
  • Den Haag

    Je kunt je niet meer inschrijven.
    Inschrijven kon tot 12 mei 2017 17:00
    Beschikbaar: Nee

    Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.