Theeproeverij


‘Ik wil de mensen graag een stapje verder brengen op theegebied. Dat is mijn missie: ik wil de mensen laten ervaren hoe mooi thee kan zijn.’ Aldus Marjolein Ham van  “Lente",  Thee en Chocolade.

Marjolein: ‘Ik kies alle theeën met zorg uit. Mijn thee komt uit landen als China, Japan, India, Nepal. Ik selecteer de theeën op kwaliteit. Ik let op de plantage waar de thee verbouwd wordt, het verhaal over de thee, de geur, kleur en natuurlijk de smaak. Ik zorg ervoor dat het assortiment op elkaar aansluit: een mooie balans tussen witte, groene en donkere theeën, melanges en kruiden. Thee proeven, thee selecteren, thee inkopen: het is een vak. En na een jarenlange passie en het volgen van opleidingen op het gebied van thee, is het nu mijn vak.’

Je wordt welkom geheten met een heerlijk kopje thee. Daarna volgt een inspirerende  presentatie: “Thee” waarbij je leert over de verschillende theesoorten, hoe je een perfect kopje thee zet, de verschillende zetmethoden enz.Je proeft verschillende theeën met bijpassende hapjes. En aan het eind van de avond krijg je een presentje om mee naar huis te nemen.

Datum: dinsdag 7 maart
Tijdstip: 18.00-19.30 uur
Locatie: Kelderbar
Kosten: €12,50 Lavivo-leden; €18,50 niet-leden en introducés


Je kunt je opgeven, tot en met 14 februari, via het inschrijfformulier. Na deze datum kun je niet meer kosteloos annuleren.





Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 15 feb 2017 17:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.