EZK/LNV Voetbaltoernooi 2018

Na de succesvolle editie van 2017 met 37 (ingeschreven) teams wordt het EZK/LNV voetbaltoernooi in 2018 voor de 14de keer georganiseerd. Hoewel we in organisatorische zin van elkaar zijn gescheiden staat het voetbaltoernooi 2018 open voor zowel teams van EZK als LNV. Dit kunnen medewerkers, tijdelijke krachten en trainees zijn.   

Evenals voorgaande jaren zal voetbalvereniging TAC ’90 uit Den Haag onze gastheer zijn en hun schitterende accommodatie beschikbaar stellen voor het EZK/LNV voetbaltoernooi. De ingrediënten van het toernooi zijn net als voorgaande jaren: sportiviteit, gezelligheid, heerlijk eten maar vooral ook plezier!

De afgelopen jaren is gebleken dat het toernooi een sterke sociale en verbindende rol vervult. Door de brede vertegenwoordiging vanuit de organisatie met deelnemende teams uit het hele land worden nieuwe contacten gelegd en oude contacten weer aangehaald want een groot deel van de deelnemers komt elkaar ieder jaar weer tegen tijdens dit evenement.

Het sportieve gedeelte start om 11.00 uur en eindigt omstreeks 17:30 uur met de prijsuitreiking. Daarna vangt het warme buffet aan met heerlijke gerechten uit de Surinaams-Indische keuken (Nasi, Bami, Roti en Saté). Tussen de wedstrijden door wordt een kleine lunch (broodje kip en fruit) geserveerd om weer met de nodige energie aan de vervolgwedstrijden te kunnen beginnen.

Het voetbaltoernooi wordt gespeeld op een klein speelveld (kwart voetbalveld) met vijf veldspel(st)ers en een keep(st)er. Er mogen uiteraard ook wisselspelers worden ingezet. De afgelopen jaren schrijven zich steeds meer afdelingsteams in want samen strijden voor een goed resultaat zorgt voor een stukje teambuilding. En niet iedereen hoeft zelf actief op het veld mee te doen, , je kunt er ook voor kiezen om je collega’s aan te moedigen. Dus cheerleaders of supporters zijn uiteraard ook van harte welkom!

En vergeet niet dat meedoen belangrijker is dan winnen!

Er wordt gespeeld in 2 categorieën: heren- en mixed teams. Mixed teams moeten bestaan uit tenminste 3 dames. Ieder team speelt minimaal 6 wedstrijden van 15 minuten. Naast de wisselbokaal voor het winnende team zijn er diverse extra prijzen te winnen.

 

Wanneer: donderdag 7 juni 2018

Waar: sportpark De Verlichting (voetbalclub TAC ’90), Roemer Visscherstraat 108, 2533 VG DEN HAAG

Tijden: 11:00 uur-18:00 uur Lunch tussen 12:30 en 14:00 uur.  Vanaf ca17:00 uur zal heerlijk eten worden geserveerd.

Deelnamekosten:  €25,00 per team inclusief drank- en etensbonnen

Informatie in het kort vind je hier.

Ben je enthousiast geworden meld je dan aan, met je zelf samengestelde team, via het inschrijfformulier. Inschrijven kan vanaf 1 februari 2018 tot en met 4 mei 2018. Na 4 mei 2018 kan niet meer kosteloos geannuleerd worden. Inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Wees er snel bij want het aantal teams die deel kunnen nemen is beperkt!

Voor meer informatie kun je telefonisch terecht bij Roy Sheombarsing, tel. 070-3796019 of een mail sturen naar voetbaltoernooi2018@minez.nl

 

Oproep voorvrijwilligers

Aan het EZK/LNV voetbaltoernooi doen ieder jaar ruim 400 medewerkers mee.

Om het toernooi in goede banen te leiden zijn dus veel vrijwilligers nodig. Voor een groot aantal taken zijn er momenteel voldoende vrijwilligers maar er zijn nog taken die niet volledig kunnen worden ingevuld. Wij zoeken daarom naar uitbreiding van ons vrijwilligersteam. Misschien vind jij het leuk om ook deel uit te maken van dit hechte team. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!!

Voor de uitvoering van onderstaande taken en werkzaamheden wordt nog versterking gezocht:

  • logistieke ondersteuning (o.a. uit de sloot halen van ballen tijdens het toernooi, assisteren bij de toernooi- en wedstrijdleiding, uitzetten speelvelden voor het toernooi en opruimen materialen na het toernooi)
  • Leiden van wedstrijden (scheidsrechter)

Graag ontvangen we je aanmelding via voetbaltoernooi2018@minez.nl  


 

 



Adresgegevens
  • Sportpark De Verlichting
  • Roemer Visscherstraat 108
  • Den Haag

    Je kunt je niet meer inschrijven.
    Inschrijven kon tot 15 mei 2018 00:00
    Beschikbaar: Nee

    Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.