Workshop 'Tenen Lezen'


Dactylogische analyse van de tenen of `tenen lezen` is een methode om karakter, persoonlijkheid en gedrag van mensen in kaart te brengen door naar de vorm en de stand van hun tenen te kijken. De stand en de vorm van de tenen zeggen namelijk veel over iemands karakter, talenten en valkuilen. Tenen analyseren kan leiden tot meer zelfinzicht en inzicht in karakter en gedrag van anderen. Daardoor ontstaat meer ruimte voor onderling begrip en acceptatie. Een tenenanalyse kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor je relatie, bij beroepskeuze en in het kader van het bevorderen van een goede samenwerking op het werk. Maar een tenenanalyse is natuurlijk ook gewoon leuk en interessant!
 
“Mijn ervaring is dat veel mensen geïnteresseerd zijn in een karakteranalyse via het lezen van hun tenen en dat zij altijd zeer verrast en enthousiast zijn over het feit dat iemand die ze nog nooit hebben ontmoet op basis van hun tenen zoveel over hun karakter kan vertellen!” zo zegt Wim Verkooijen.

In de workshop vertelt Wim iets over de achtergrond van tenen lezen en behandelt hij een aantal basiselementen van het tenen lezen. Daarna gaan de deelnemers de opgedane kennis in praktijk brengen door elkaars tenen te lezen, waarbij Wim verdere uitleg geeft. Het wordt een interactief gebeuren en vragen zijn van harte welkom.

Datum: dinsdag 28 maart
Tijdstip: 17.30- 19.30 uur
Locatie: Future zaal
Kosten: Lavivo-leden:€10; niet-leden en introducés:€15


Wil je kennis maken met deze boeiende, originele, concrete, waardevolle manier van karakteranalyse, schrijf je dan in voor de workshop via het inschrijfformulier.Je kunt je inschrijven tot en met 17 maart. Daarna kun je niet meer kosteloos annuleren.




Je kunt je niet meer inschrijven.
Inschrijven kon tot 18 maa 2017 17:00
Beschikbaar: Nee

Lavivo wil graag weten wat je van haar activiteit vindt zodat we beter kunnen inspelen op je wensen.